Buffetten
HomeBuffetten
Buffetten Nia Domo
Bekijk de verschillende buffetten, zit er niets tussen wat je aanspreekt? Vraag naar de mogelijkheden!
Buffet Nia Domo 1
Varkenshaassaté in satésaus Runderstoofpotje Kipstukjes in een stroganoffsaus Aardappelgratin Friet met mayonaise Warme groenten Rauwkostsalade Minimaal 10 personen
Buffet Nia Domo 2
Kipsaté in satésaus Pulled Pork Kabeljauw in een witte wijnsaus Aardappelgratin Friet met mayonaise Warme groenten Rauwkostsalade Minimaal 10 personen
Buffet Nia Domo 3
Kalkoen in een romige kerriesaus Ossenhaaspuntjes in een rodewijnsaus Varkenshaas in een champignonsaus Zalm in een hollandaise saus Aardappelgratin Friet met mayonaise Warme groenten Rauwkostsalade Minimaal 10 personen
Buffet Nia Domo 4
Koude gerechten Huisgemaakte Huzarensalade Hamroosjes met asperges Spitskoolsalade Diverse broodsoorten Kruidenboter
Warme gerechten Kipsaté in satésaus Runderstoofpotje Friet met mayonaise
Buffet Nia Domo 5
Koude gerechten Huisgemaakte Huzarensalade Hamroosjes met asperges Rauwkostsalade van het seizoen Pastasalade Koolsalade Diverse broodsoorten Kruidenboter
Warme gerechten Varkenshaassaté in satésaus Kipstukjes in een romige kerriesaus Champignonvleesragout Rijst Friet met mayonaise
Buffet Nia Domo 6
1ste Gang Geserveerd op tafel, 2 kleine cocktailtjes per persoon, gevuld met gerookte kip en gerookte zalm. 2de Gang Het warm en koud buffet wordt gepresenteerd, bestaande uit de volgende gerechten; Minimaal 25 personen
Koude gerechten Huisgemaakte Huzarensalade Hamroosjes met asperges Serranoham met een appelsalade Plank met verschillende kaassoorten en worstsoorten Rauwkostsalade van het seizoen Feta salade Nieuwe Haring met gesnipperde ui Gerookte zalm op een bedje van sla Diverse broodsoorten Kruidenboter
Warme gerechten Bourgondische rib öriental met champignons, uien en paprika Runderstoofpotje Kalkoen in een pepersaus Kabeljauw in een romige kruidensaus Aardappelgratin Friet met mayonaise
Buffet Nia Domo 7
1ste Gang Geserveerd op tafel, 2 kleine cocktailtjes per persoon, gevuld met carpaccio van runderhaas en gerookte gemarineerde zalm. 2de Gang Runderbouillon met verse kruiden en half opgeslagen room, geserveerd in een wijnglas 3de Gang Het warm en koud buffet wordt gepresenteerd, bestaande uit de volgende gerechten; Minimaal 25 personen
Koude gerechten Huisgemaakte Huzarensalade Hamroosjes met asperges Bourgondische rib öriental Plank met verschillende kaassoorten en worstsoorten Rauwkostsalade van het seizoen Gemengde salade Fruitschaal met ananas en meloen Nieuwe Haring met gesnipperde ui Gerookte meerval Krabsalade Diverse broodsoorten Kruidenboter
Warme gerechten Canadese ham met een honing mosterdsaus Ossenhaaspuntjes in een rode wijnsaus Kipstukjes in een stroganoffsaus Zeewolf met scampies in een witte wijnsaus Aardappelgratin Friet met mayonaise